Ulica podvrh 50, 22212, Tribunj, Croatia

pris från 570,00 SEK/natt

2v4vthumb_100204110150-croatian-vacations-tribunj-beach_adaptiveResize_800_600thumb_100204111132-croatian-vacations-tribunj-plaza_adaptiveResize_800_600tribunjsv nikola tribunjapartments_tribunj_020215201515364014
Loading Maps

0% av gästerna rekommenderar

0 av 5 gästbetyg

ingen översyn

Betyg

 • Bra
  0
 • Very Good
  0
 • Genomsnitt
  0
 • Fattig
  0
 • Fruktansvärd
  0
Skriva en recension

Sammanfattning

 • Sleep
 • Location
 • Service
 • Clearness
 • Rooms

Apartment Description

Aurora lägenheterna ligger i den lilla fiskeby Tribunj, 12 km från Šibenik, på en halvö i en vacker tallskog omgiven med crystall klart hav. Aurora lägenheterna har en privat tenderade strand där du kan njuta av havet och solen i Dalmatien i skuggan av pinjeträd.

Aurora Lägenheterna består av 10 trendigt utrustade lägenheter med kapacitet för 6 personer vardera. Lägenheterna har ett eller två sovrum, badrum med toaletter och duschkabiner , samt kök med matsalar och en terrass med utsikt över havet och öarna av Šibeniks Riviera. Alla lägenheter är fullt utrustade med köksmaskiner (spis, kylskåp, bestick, matlagning set) och satellit-TV, och alla har en parkeringsplats intill lägenheterna. Bortsett från boende Aurora erbjuder möjlighet till frukost och middag för sina gäster i en vacker familj omgivning från den gemensamma matsalen. Vi erbjuder färskt kött och fisk samt alla dalmatiska specialiteter tillsammans med ett urval av högkvalitativa viner.

Tribunj är en typisk dalmatisk stad som kännetecknas av smala gator och när byggda hus. Gamla delen av staden är byggd på en ö; en stenbro har byggts senare som förbinder ön med fastlandet där en ny stad utvecklas. Den äldsta skriftliga dokument går tillbaka till 1464 och nämner det gamla namnet på Tribunj – Triubahunj. Gamla st. Nicholas kyrka byggdes 1452. På st. Nicholas backen ett försvar fästning mot turkarna heter Jurjevgrad byggdes 1650. Invånare i Tribunje, bortsett från turism, ägnar sig främst åt fiske och jordbruk, och de är kända för odling och produktion av olivolja av hög kvalitet.

Tribunj har behållit sin arkitektoniska tradition och originalitet. I livliga små hamnar kan fiskebåtar ses dragande färsk fisk varje dag. Fred och skönheten i denna plats var känd för kända artister som valde Tribunj som en plats där de kunde arbeta i sina ateljéer i gammalmodiga renoverade hus, inspirerad av harmonin som omger dem. En Tribunj fest anordnas under sommarmånaderna och har en rolig åsna tävling.

Nationalparker i Sibenik riviera, NP Krka och NP Kornati göra Šibeniks Riviera en särskilt attraktivt turistmål. På grund av ett stort antal öar, särskilt i NP Kornati nautisk turism har utvecklats. Det finns 9 flottor på området rivieran idag.

National Park Krka omfattar området kring floden Krka som fjädrar tre kilometer nordost om Knin, strömmar genom en djup och pittoresk kanjon, 75 km lång och skapar bullriga vattenfall – Krcic, Risnjak, Miljacka, Roški slap (26). Den berömda Skradinski buk (Krka vattenfall 46 m) är den största kalkstensbarriären i Europa. Nedre Krka flyter genom Prokuljansko sjön, strömmar in 9 kilometer lång Šibenik bay. Två kulturhistoriska monument är av viss betydelse i nationalparken Krka: franciskanerkloster på ön Visovac och Krka kloster, och en hel rad av pittoreska platser, den mest intressanta är Skradin, en liten stad som skyddas som ett kulturminnesmärke .

National Park Kornati är en av de mest indragen ö grupperna i Medelhavet. En unik kombination av 150 öar, kobbar och skär strödde över den centrala delen av Adriatiska havet är den blåaste delen av Adriatiska havet där färgen på Kornati havet blir framträdande när kontrast till den vita klippiga land på öarna. På grund av dess anmärkningsvärda klara havet, massor av sol, många vikar, vikar och små hamnar, Kornati är en oundviklig destination för båtfolk på sina vandringar i Adriatiska havet och ett bra val för moderna Robinsons. I NP Kornati den vackraste delen av Adriatiska havet är skyddad sedan 1980. gränser National Park inkluderar två tredjedelar av ön grupp som är känd under ett gemensamt namn – Kornati.

 • Master Card
 • VISA
 • American Express

Available Rooms


About apartments

Aparments Reviews

Accomodation Nearby Lägenheter Aurora Kroatien