Aquapark Istralandia

istralandia-crtez map Istralandia3 istralandia1 istralandia catalog-5-of-24 412844773(3) 61105872-aquapark-bazen-kupanje-odmor-turizam-djeca-obitelj-pravi-odmor-terme-sveti-martin

Aquapark Istralandia

Aquapark Istralandia, den mest underhållande äventyrsbad i Istrien, ligger på den norra delen av Istrien halvön, omgiven av en vacker skog i inlandet i Novigrad (5 km), och representerar det perfekta valet för en familjs hel dags vistelse.

Vattenparken består av 24 Attraktionerna, över 1,6 km rör, 20 olika diabilder, en hydro pool för vuxna i två plan med en yta på 900 m2, och en särskild attraktiv vågbassäng med konstgjorda vågor på en yta av 2500 m2, vilket är den största vågbassäng i Mediterranean.The högsta åka kanan, är fritt fall 27 m hög. De gäster som letar efter roliga och adrenalin kommer säkert att ta den snabbaste tur i rymden raket, eller njuta av åkturen med visuella och ljudeffekter i Sea Hole.

För de yngsta, det finns en stor, 1000m2  barnpool, med en hel del tema aktiviteter inspirerade av pirater och med en watercastle.

Istralandia är, på grund av skum fester, sportturneringar, och roliga konsärer, ett perfekt val för animation älskare och sportälskare. För en kort paus och vila från aktiviteter under vistelsen i Aquapark, finns det en mängd olika restauranger och barer, som i sitt erbjudande har kompletta hälsosamma måltider, samt grillade rätter, sallader, frukter.

”Aquapark Istralandia” belönades av Kirmes & Park Revue, Tyskland med prestige award: ”Europas bästa Vattenland” -5. plats

Besök Istralandia Aquapark och tillbringa en dag i fantasifulla vattenvärlden diabilder, underhållning och pooler. Du kommer att uppleva den mest underhållande vattnen i Istrien!

Detaljer:

  • Adress: Aquapark Istralandia, Brtonigla
  • Aktiv: Juni till September
  • Dag: Alla dagar
  • Aktivitet Språk: Kroatiska, Slovenska, Italienska, Tyska, Engelska
  • Arbetstid: Juni och September 10: 00-18: 00, Juli och Augusti 10: 00-19: 00
  • Betalning Valuta i aquapark är Kuna
  • Aquapark inte accepterar betalning i valuta Euro
  • Vid ingången till Aquapark kan du hitta växlingskontor och ATM

Post Diskussion

Bli först att kommentera “Aquapark Istralandia”